Tuesday, February 15, 2011

" Rugby,,

Aku,, Mohamad Helmy bin Mohamad Zamrai,, Salah seorang pemain ragbi SMK Tun Syed Nasir Ismail (Majidee) Yeah!! Saja je nak maket ni,, Tak kan marah kot,, Hehe,, Kalau marah, tanda jealous laa tu,, Semalam aku ada latihan ragbi kat sekolaa,, Excited gila,, Memang r,, Habis da lama sangat cikgu tak buat latihan,, Aku apa lagi,, Bila dengar ada latihan je, terus hidup,,


Pergh!! Memang minat gila r kat sport ni,, Lasak and mencabar,, Wow!! Haha,, Lasak2 pun kalau sakit, padan laa muka aku,, Semalam, aku ada tackle budak,, Padan muka dia jatuh,,



Chopp3!! Pic ni hiasan sajea,, Bukan gambar aku pun,, Haha,, Dapat je tackle budak tu, sekali tengok telinga aku koyak,, Adoi makk!! Kusot,, Apa nak buat kan?? Memang adat main ragbi macam tu,, Luka sana, luka sini,, Patah sana, patah sini,, Bila da patah2, jangan patah semangat sudah,, Susah beb!!

Tapi koyak tu tak la besar mana,, Sakit tu sakit laa,, Tak kan sakit pun nak kata sedap kan?? Betul tak?? Ni nasib baik koyak,, Kalau putus terus da tak de telinga,, Haha,,

No comments:

Post a Comment