Thursday, March 31, 2011

" Baek je .

Lama da tak update blog . Bukan malas . Tapi sekarang ni busy dengan macam2 latihan kat sekolah r . Penat . Tak banyak time nak update blog . Malas tu kadang2 ada la jugak . Haha . Apa seyh . Nak online Facebook . Malas jugak . Tadi online sekejap . Just approve semua friend request lepas tu da . Log out terus . Geledah2 kat Google sekejap . Saja2 . Cuci mata tengok gambar . Bukan gambar apa pun . Then , terjumpa la gambar yang memang , "Wow !" Sedap mata memandang . Memang cun la !

Korang jangan fikir lain . Aku tau kadang2 pembaca ni ada yang otak kuning . Haha .

"Kereta yang ni smart woo . Kalau aku dapat kereta ni , perghh !"

"Yang ni cun . Simple je . Tapi lagi cun kalau warna putih kot ."

"Whoot whoot . Shemart seyh !"

"Chantek meyh ! Silau mata ."


Semua ni aku search kat Junction Produce Team . ;D


Hey , kereta aku pun kereta Junction Produce jugak . Ops ! Sebenarnya kereta bapak aku . Kira kereta aku jugak la . Haha . Apa seyh . Nak dibandingkan kereta aku dengan kereta2 kat atas ni , lagi lawa kereta aku kot . Haha . Nanti ada time aku tunjukkan gambar kereta aku tu . Da la cun , lawa , smart pulak tu . Wakakak . Warna putih . Nantikan entry seterusnya .

Tuesday, March 29, 2011

" Akhirnya.. Impian Tercapai!!

Pertandingan kawad kaki di SMK TSNI telah pun berlangsung pada 26 Mac 2011.. Hohoho.. Dapat jugak rasakan kemenangan.. St.John dah dua kali berturut2 kalah.. Cikgu ambik yang top 5.. St.John dapat nombor 5.. Jadik laa.. Yang penting menang daripada tak dapat nombor langsung.. Huwarghhh!! Badan sakit2 sudaa.. Penat la kawad hari tu.. Agak terabur sikit.. Tapi boleh la..

video

Tengok tu.. Ada part yang buat aku sakit mata nak tengok.. Tapi aku suka yang mara menghadap ada hormat tu.. Serentak gila BAFUCK.. Like it..

Sedikit kenangan pada hari tersebut..

"Tengok muka awek aku tu.. Macam meow.. Haha.."

"Bakal2 nurse sekalian.."

"Apa2 je la diorang.. Yang baring kat tepi tu aku la.. Wakakak.."

"Ni senior2 yang mengajar kawad.. Thankz a lot la.."

"Sempat lagi snap pic dengan awek aku.. Haha.. Jangan jealous sudaa.."

"Awekku nurse?? Haha.."

"Ni budak2 yang masuk pertandingan kawad tu.. Peace!!"

"Macam2 gaban.. Apa yang aku buat tu?? Aku pun tak tau.."

"Jelingan manis dari aku.. Cair tak?? Haha.."

"Perasan tak kat tengah2 tu ada SWEET COUPLE posing bukan main baEk.."
(Aku & Fajar)

Tu la kitorang.. Asik snapping je.. Memang tak ada kerja la.. Masa kat dataran ni, St.John je yang nampak meriah.. Yang lain semua tak meriah sangat macam St.John.. Apa la.. Haha.. St.John tahun ni memang gempak la!!

Friday, March 4, 2011

" Dikir Barat,,

Sebenarnya persembahan ni dah buat dari bulan lepas lagi,, Baru je jumpa balik video ni dekat Youtube,, Penat mencari,, Asik salah search je,, Kadang2 menyirap la jugak kan,, Tapi tak pe,, Hidup mesti bersemangat,, Saksikanlah video dikir barat ni,,


Nampak aku tak?? Tak nampak?? Memang laa,, Aku dok main marakas kat belakang budak perempuan tu,, Kalau korang perasan la kan,, Yang pakai spec tu aku la,, Hehe,, Maket plak,, Adoi,, Korang mesti bedekak kan bila tengok video ni,, Sebab ada suara2 sumbang yang buat semak dalam persembahan ni,,

Kenapa aku masuk persembahan ni?? Sebab aku ni ahli Kelab Seni dan Budaya,, =)

Jangan gelak2 ok,, Ingat Kelab Seni dan Budaya tu tau menari joget2 je ke?? Dikir Barat pun boleh,, Tengoklah,, Best kan video ni?? Nak tengok banyak2 kali pun dialu-alukan,,

Tuesday, March 1, 2011

" Exam,, Exam,, Exam,,

Kenapa rasa macam kejap sangat masuk bulan 3?? Aku rasa macam baru semalam masuk sekolah,, Apa seyh,, Bulan 3?? Adoi,, Penat aku macam ni,, Nak kena menghadap kertas ujian,, Tolong laa,, Seksa mak!! Rasa macam ujian tu dijalankan 3 tahun,, Padahal 3 hari je,, Dengan suasana kelas yang selama ni memekak habis, tiba2 jadik senyap sunyi,, Da tu, duduk nak kena pandang depan je eak,, Tak boleh toleh sana sini,, Toleh je, kena bebel,, Ayat yang paling tak boleh blah skali,,,,,,,

"Awak kalau pusing kiri kanan lagi, saya koyakkan kertas awak biar awak dapat markah kosong,,"

Tu je la bebelannya,, Tak de lain,, Boring mak dengar,, Bila seyh nak akhir tahun?? Lama lagi ke?? Tak sabar gila sebab tahun ni last aku sekolah kat sekolah menengah,, Sabar2,, Lagi berapa bulan je,, Relax k,,


Kusot mak!! Nak buat revision punya la malas,, Tengok buku pun rasa macam,,,,,,, Ei,, Memang tak de mood la nak bukak buku,, Kalau laa hidup ni boleh bebas,, Tak payah belajar,, Tak payah kerja,, Tak payah tu,, Tak payah ni,, Cuma enjoy je,, Kan best,, Exam oh exam,, Kenapa kau datang time2 kepala otak aku tengah kusut macam ni??

Tadi aku jawab math paper 1,, Haremm,, Susah nak mamposs!! Bedal2 je laa,, Tapi ada laa jugak yang aku boleh jawab,, Tak kan semua nak bedal an?? Then paper bm,, Senang je,, Yang ni kacang,, Aku rasa kopek kulit kacang pun susah,, (cakap besar seyh!!) Haha,, Last untuk hari ni, tasawwur Islam,, Kusot kepala otak oden,, Mak ooi,, Soalan boleh la tahan susahnya,, Tapi boleh dikatakan sedang2 laa,, Susah plus senang gitu laa,, Hehe,,

Da tau nak exam esok, aku boleh menghadap blog lagi an,, Hehe,, Sekarang ni aku nak pergi buat revision KOT,, Tengok laa kalau rajin,, Hehe,, Esok exam ape?? Aku pun tak tau,, Wakaka,,